keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Vierumäki osa1: Mitäs me siellä tehtiinkään?

Elämäni paras viikonloppu!

Jos joku ei vielä tiedä niin oltiin mieheni kanssa viime viikonloppuna Vierumäellä ja se oli palkinto kuvakilpailusta jonka voitin. 

Ajattelin osallistua kilpailuun, sillä siinä oli niin upea palkinto. En uskonut voittooni, mutta niin vain kävi ja kuulemma ehdottomasti ansaitsin sen. Olen niin kiitollinen, että päästiin Jukan kanssa viettämään tätä viikonloppua, me muistetaan tämä varmaan ikuisesti <3 Kaiken sen opettavan ohjelman lisäksi, päästiin tutustumaan upeisiin ihmisiin sekä viettämään minilomaa, huomaan kyllä vaikutuksen parisuhteeseemme.

En sen enempää tässä höpötä, mennään kuviin ja viikonlopun ohjelmaan. Huomenna tulee toinen osa, jossa paneudun siihen mitä tämä viikonloppu antoi tulevaisuutta ajatellen. 







Perjantaina lähdettiin ennen viittä ajelemaan kohti Vierumäkeä. Samaan aikaan olin innoissani sekä kauhuissani. Tiesin kuitenkin ketkä siellä on vastassa, ihmiset joiden elämää seuraan aktiivisestikkin somessa. Kun saavuttiin perille tunnelma oli kuitenkin heti hyvin rento! Kunhan sain sanottua Takamaan Tomille "Hei" sain pienen jännityksen pois rinnastani. 

Mukana oli siis Delight Finlandin (kaiken tämän järjestäjä) tiimiä, toinen kilpailun voittajapari sekä ammattilaisia eli Tomi Takamaa, Jerita Miettinen sekä Eveliina "Eevsku" Tistelgren sekä heidän kumppanit. Jos yhtään seuraa tätä treeni/hyvinvointimaailmaa niin he ovat hyvinkin tunnettuja ja kyllä mua jännitti tavata heidät.










Alun tervehdysten jälkeen pääsimme tutustumaan meidän viikonlopun majoituspaikkaan, joka oli enemmän kuin osasin odottaa! Vaikka emme siellä paljoa aikaa viettäneet niin kerkesimme kuitenkin pari kertaa saunoa. Lisäksi saimme treenikassin, lippikset, treenipaidat, juomapullon sekä pari laatikkoa proteiinipatukoita. Näille on aina käyttöä! 



Kyllä jännitti tässä vieläkin istua Tomia vastapäätä ja syödä illallista, vaikka hän onkin oikeasti todella leppoisa.







Koko meiän tiimi


Ensimmäinen ilta menikin sitten pitkän kaavan mukaan illallisbuffetissa ja sen jälkeen keilaamassa. Multa on kysytty, että mitä me oikeen syötiin niin kuulkaas me syötiin just sitä mitä buffetissa tarjottiin eikä paljoa kaloreita katseltu :D Tai Eevsku toki katsoi, koska valmistautuu MM-kisoihin. Jotkut kysyivät, että oliko meillä omat eväät mukana niin ei ollut. Siellä syötiin kyllä kaikki sitä mitä haluttiin, suklaata kuulemma meni joillakin iltapalaksi ja tais muutamat siideritkin upota keilauksen lomassa. Monilla taitaa olla se käsitys, että tietyt ihmiset ja myös minä, syö aina vaan kanaa ja riisiä, mutta ei asia ihan niin mene. 



Voittaja parit sekä meidän valmentajat




Kuntotestien ja inbodymittausten tuloksien tarkastelua




Eevsku veti ehkä viikonlopun kovimmat treenit, hiki lenti, mutta jaksaa hymyillä!


Lauantaina olikin aikainen herätys ja aamu alkoi tiimikuvan otolla. Sen jälkeen käytiin inbodymittauksessa ja sitten saatiin vihdoinkin aamupalaa. Aamupalan jälkeen oli hyvä suorittaa kuntotestit. Täytyy sanoa, että se oli ehdottomasti huonoin suoritus koko viikonloppuna. Vaikka painoa on lähtenyt, kunto on silti aika huono. Mutta kehonkoostumusmittaus näytti aika hyviä tuloksia kuitenkin!

Kuntotestit sai mut jo ihan hikiseksi ja väsyneeksi, mutta sen jälkeen päästiin Jukan kanssa vielä Eevskun treeniin. Hänhän tykkää paljon omalla keholla tekemisestä joten mekin päästiin tekemään kuntopiirityyppistä treeniä, johon kuului juoksua, punnerruksia, vatsoja, askelkyykkyjä.. Hyvin kuitenkin jaksoi, ehkä osaksi siksi, että Eevsku kannusti koko ajan :) Mutta kyllä tuntui!







Treenin jälkeen on tietenkin päästävä syömään! 







Ohjeita tulee myöhemmin blogiin, mutta niitä voi katsella jo Alfan ja Delightin sivuilta

Iltapäivällä olikin sitten luvassa luentoja. Jokainen valmentaja kertoi vähän erilaisia asioita: Tomi treenistä ja ravinnosta sekä niihin liittyvistä uskomuksista, Eevsku oman kehon käytöstä ja Jerita elämäntapmuutoksista ja etenkin herkuttelusta, terveellisten herkkujen kanssa. Tästä päästiinkin hyvin leipomaan itse niitä terveellisiä herkkuja. Syntyi mutakakkuja sekä keksejä, tuli kyllä syötyä. Eikä se terveellisten herkkujen leipominen ole niin vaikeaa ja saa makeanhimon taltutettua.








Jukka pääsi nyt malliksi. Kokkailujen jälkeen oli vuorossa iltatreenit Tomin kanssa. Käytiin läpi yhdessä selkä- ja hauistreeniä. Tässä kohtaa huomasi sen mikä ero on sillä, kun tekee oman oppiman mukaan tai kun asioista oikeasti jotain tietävä opettaa. Tuli jopa sellainen fiilis, että en ole tehnyt salilla varmaan mitään oikein ja tarvitsen pt:n joka treeniin. Mutta ehdottomasti oli hyödyllistä ja opit muistetaan toivottavasti jatkossakin. 

Meillä on Jukan kanssa myös molemmilla hieman "vikaa" kropassa ja niihin ongelmiin saatiin vähän apua. On hyvä joskus kuulla myös ammattilaisilta jos jokin ei ole ehkä niinkuin kuuluisi ja mitä sille voisi tehdä. Palaan näihin ehkä myöhemmin. 

ps. Yllätin Tomin voimillani. Hän aliarvoi voimani ja mua kutsuttiin treenien ajan "friikkivahvaksi" Se tuntui hyvältä, vaikka en oikeasti niin vahva olekkaan :D



Ahh, Buffet <3






Jerita oli ennestään vähän tuntematon, mutta tutustuin häneen viikonlopun aikana ja hän on ihan huippu tyyppi!:) Fiksuja ajatuksia johtuen ehkä siitäkin, että hänellä on paljon kokemusta elämänmuutoksista. Nyt meillä jatkuukin yhteinen taival ainakin jonkun aikaa. Tänään sain uuden ruokavalion. 











Treenien jälkeen taas syötiin ja mentiin keilaamaan. Kello alkoi olemaan jo liki puolenyön, kun käytiin nukkumaan.



Kehonhuoltoa <3








Sunnuntai aamu, viimeinen päivä. Aamulla ensimmäiseksi kehonhuoltoa Eevskun johdolla. Oli muuten ihanaa! Niin keholle kuin mielelle. Ja sen jälkeen toki aamupalaa, oli mukavaa aina syödä yhdessä ja keskustella mieltä askarruttavista asioista. Keskusteltiin tänä aamuna paljon myös ravinnosta, miten juuri minun kannattaisi toimia. Heräsi itselle paljon ajatuksia, mutta niistä lisää huomenna. 





Taas oli treenin paikka. Aloitettiin ensin Tomin kanssa, mutta sen jälkeen minä siirryin Jeritan oppiin. Käytiin läpi olkapää- ja pakaratreeniin vähän vinkkejä ja Jerita opetti mua sumomavessa sekä suorinjaloin mavessa. Nyt mä opin tekemään ne niin ettei ne käy mun alaselkään! Huomasi taas kuinka ammattilaiset osaa homman. Jeritasta saa muutenkin motivaatiota itselleen ja paljon.



Treenin jälkeen olikin sitten viimeisen aterian vuoro. Tässä vaiheessa alko jo oikeasti surettamaan. En olisi halunut kotiin sillä tää oli oikeasti yksi parhaimmista hetkistä ikinä. Mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan. Ruoan jälkeen käytiin läpi vähän henkilökohtaisia ravintosuunnitelmia ja mietittiin tulevaa. On ihan mukavaa, että saatiin "lupa" olla jatkossakin yhteyksissä näiden valmentajien kanssa ja esim. Jeritan kanssa ollaan tänäänkin paljon viestitelty.


Kaiken kaikkiaan viikonloppu oli upea! Sain niin paljon vinkkejä ja oppeja sekä motivaatiota tulevaan. Lisäksi meillä oli todella hyvä porukka siellä ja alusta asti tuntui kuin olisi kaverien kanssa viikonlopun vietossa. Suuri kiitos siis kaikille, erityisesti Delight Finlandille sekä Tomille, Jeritalle sekä Eevskulle <3 Toivottavasti vielä joskus nähdään. 





Oltiin aika tyytyväisiä tähän viikonloppuun <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti