tiistai 25. lokakuuta 2016

I love me -messupostaus: Suosikit, inhokit ja vinkit


Lauantaina tosiaan olin äitini kanssa messuilla Helsingissä. Minulla oli bloggaajana mahdollisuus kaikkiin päiviin siellä, mutta valitettavasti en päässyt paikalle kuin lauantaina.


Kohti Helsinkiä!



Lyhyesti messuista

Ne ovat aina yhtä aikaa kamalat ja ihanat. Messut olisi aivan unelmapaikka jos:

A. Siellä ei olisi niin paljon ihmisiä
B. Minulla olisi rahaa shoppailla



Messuihin toki kuuluu se, että siellä on aivan valtava määrä ihmisiä ja niin siellä olikin. Mutta kyllä se vie osan nautinnosta pois, ainakin minulla. Kyllä siellä pari kertaa ärräpäät pääsi, kun mistään ei mahdu kulkemaan eikä mitään mahdu katsomaan. Plus ihmiset jää keskelle käytävään snäppäämään naamaansa kera koirafiltterin! Jos tunnistit itsesi niin älä tee sitä toiste. Ja kyllä, mäkin snäppäsin, mutta tein sen niin reunassa kuin vain pystyin enkä häirinnyt ketään.

Lyhyesti siis ihmispaljous vei iloa messuilta enkä päässyt tutustumaan tai nauttimaan kaikesta tarjolla olevasta niin hyvin kuin olisin halunnut. Ehkä tämän takia kannattaisikin mennä messuille useampana päivänä?

Tää ihmismäärä...



Mutta jos poistetaan ihmiset kuvasta niin huh mitkä messut!

Jokaiselle aivan varmasti oli jotakin. Kuuluihan sinne vaatteita, koruja, kosmetiikkaa, lisäravinteitä, superfoodeja, kirjoja, luentoja, erilaisia hoitoja/palveluita... Siis aivan valtava määrä vaikka mitä! Jos mulla olisi rahaa niin olisin kyllä saanut sen kulumaan siellä hyvinkin nopeasti. Nyt ostin vain muutamat kosmetiikkatuotteet ja muuten nautin kaikesta mitä ilmaiseksi sain.

Onnistuin kuitenkin nappaamaan parit suosikki tuotteet, joita aion itsekkin kyllä jatkossa ostaa/käyttää.



Ehdoton messujen suosikki! Proteiinijäätelöt tekevät tuloaan ja kyllä tällasella herkuttelee aina joskus. Ravintosisältökin aika hyvä ja maistui tosi hyvälle. Katso netistä www.lohilo.com lisää inffoa, myynnissä useimmissa K-kaupoissa.



Raakasuklaat on musta todella hyviä! Ei toki kaikki, Puhdistamon sekä Foodinin on suosikkeja. 


Ihana Delight <3 Kun tietää myös ketä tämän takana on niin on vielä helpompi tykätä. Loistavat patukat! Kannattaa tutustua. Blogiin tulossa näistä myös lisää.


Nykyään on tajolla vaikka mitä juomaa ja nyt pääsin vihdoinkin tätäkin maistamaan. Kuten yleensä niin tässä ei maistunut juurikaan teollisuus. Jatkoon!


Antakaa raakakakuille mahdollisuus. On hyviä ja sisältää myös paljon kaikkia ravinnerikkaita ainesosia.

Ei ole kyllä mitään hajua mikäs tämän liikuntamuodon nimi on.. mutta on hyvin yleistyvä. Hyvää menevää musiikkia ja pompitaan trampoliinilla. Näytti aivan äärettömän hauskalta! Heti meen kokeilemaan kunhan tilaisuuden saan.




On pakko mainita vielä yksi inhokki..



Kookosöljy on siis minusta kyllä loistava tuote, mutta kookosvesi oli kyllä aivan kamalaa.. Rakastan kookosta ja odotin paljon, mutta oikeasti en saanut sitä juotua. Ei jatkoon vaikka olisi kuinka terveellistä.

Messuilla oli myös mahdollisuus päästä vaikka mihin palveluihin kuten kehonkoostumusmittaukseen ja täysin ilmaiseksi. Lisäksi siellä oli mittauksia liittyen suolistoon, vitamiineihin, verensokeriin... Ja toki kauneuspuolella oli erilaisia toimenpiteitä kuten sokerointeja, hampaanvalkaisua..


Onneksi ihmispaljous hieman vähentyi klo 16 jälkeen jolloin olikin ihan mukavaa kierrellä. Josko ensi vuonna menisi useampana päivänä tai sitten tulisi sunnuntaina, uskon, että lauantai vetää eniten ihmisiä puoleensa. 

Messuissa parasta on kyllä ehdottomasti se, että siellä on kaikkea, tutustuu uusiin tuotteisiin ja saa ehkä ilmaiseksikin jotain. 


Palaamme ensi vuonna.
Nyt mukavaa viikkoa!
-krista


Mun messulook




















1 kommentti:

  1. Voi siulla on ihana blogi! Löysin tämän instan kautta ja pakko oli jäädä heti seurailemaan :) oot tehnyt ihan huikean muutoksen ja se varmasti motivoi itseänikin elämäntaparempassa!

    Http://eemmaot.blogspot.fi on blogini osoite, jos haluat käydä lukemassa omasta projektistani :)

    VastaaPoista