keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Muotoa pyllyyn! (Fitverstas+alennuskoodi)

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Fitverstaan kanssa. 




Mahtavaa uutta viikkoa! 

Aloitin tosiaan tällä viikolla Fitverstaan ohjelmapaketin nimeltä Hot booty. Kerron myöhemmin tällä viikolla lisää mun ajatuksista, mutta tosiaan tarkan ruokavalion ja treenisuunnitelman noudatus loppui nyt. 

Mutta kaipasin silti treeneihin jotakin lisää. Joten Fitverstaalta löytyi siihen ratkaisu! Toki mäkin haluan muhkeat pakarat, turha kieltää. Mun pylly on pienentynyt aika huimasti tässä vuoden sisään, toki on se saanut vähän parempaa muotoa silti. 




Mä itse koen, että mun vartalosta paras osa on nimenomaan jalat ja pakarat. Mä tykkään niistä sillä niissä on vieläkin muotoa ja ne on tietyllä tapaa tukevannäköiset. Ja haluankin aina pitää ne isoina! Toki ne löllyy vieläkin (eikä se haittaa), mutta on siellä jotain lihastakin alla. Josko joskus tulevaisuudessa niihin saisi vieläkin lisää muotoa. 

Tykkään myös tehdä kehonpainolla treenejä. Ja vaikka lihaskasvun kannalta olisi optimaalisempaa harjoittaa sitä pakaraakin kunnolla siellä kuntosalilla painojen kanssa, niin uskon, että saan hyötyä myös tästä ohjelmapaketista, vaikka tekisinkin treenit kotona/salilla oma kehonpainolla. Tämä ohjelmapaketti on kuitenkin vain lisänä mun treeneihin, joten tulen kerran viikkoon tekemään pakaraa myös painojen kanssa. 

Hot booty ohjelmapaketteja on kaksi, toinen aloittelijoille ja toinen kokeneemmille. Ne voi tehdä kotona tai salilla ja ihan oma keho riittää, mutta lisäksi voi ottaa joitakin pieniä välineitä. Sain molemmat paketit ja aion hieman yhdistellä niitä. Olen nyt vilkaissut paketit läpi ja innolla odotan  ensimmäistä treeniä! Mukana oli tuttua juttua, mutta myös vähän uutta. Sain myös ruokasuunnitelman, mutta sitä en ottanut käyttöön. 







Nyt siis annetaan pakaralle kyytiä ja kunnolla! Näissä on selkeät kuvalliset ohjeet kuinka toimia. Täytyy toki muistaa se lepokin sekä toki se syöminen. Mitään ei tapahdu vaikka kuinka treenaa jos ei lepää välillä ja syö ainakin pääsääntöisesti hyvin.

Teen ehkä enemmän hot booty 2 suunnitelman mukaan, sen kesto on kuusi viikkoa, sen jälkeen ajattelin pitää vähän taukoa. Katsotaan sitten onko vaikutusta havaittavissa josko jatkaa pidemmän aikaa. Ja toki nämä treenit käy koko alavartaloon, reisiin ja loitontajiin, pakaran lisäksi. Sopii hyvin mun mielestä treenin lisäksi! 

Innolla odotan, sillä pakaraan saa helposti ihan omalla kehonpainolla todella suuren poltteen ja sen tuntee vielä seuraavina päivinä. Katsotaan muokkaantuuko tämän tytön pakarat yhtään tässä viikkojen aikana. Tai edes joskus kaukaisemmassa tulevaisuudessa. Suurta lihaskasvua en odota, mutta jos se vähän kiinteytyisi ja saisi muotoa. 


Kaikillehan tarkat ohjeet ei sovi, mutta jos sua alkoi kiinnostamaan niin tutustu Fitverstaan valikoimaan. Siellä on ohjelmapaketteja varmasti jokaiselle niin kotiin kuin salille sekä painonpudottajillekkin oma! Hinnat näillä on 15-29e ja sisältää siis paketista riippuen ohjeet treeniin ja/tai syömiseen. Ei siis ollenkaan paha hinta!

Jos kaipaat kuitenkin henkilökohtaisempaa valmennusta niin tarjolla on myös muutamia nettivalmennuksia valmentajan tuen kera sekä ihan personal trainer palveluita. 



Nyt saat myös 20% alennusta ohjelmapaketeista koodilla krista20 

Eli hintaa ei juurikaan jää, joten kannattaa hyödyntää! Tämä koodi on voimassa heti ja koko loppuvuoden.

Ensi vuonna tammikuussa Fitverstas uudistaa palveluita joten esim tätä kyseistä Hot Bootya ei enää ole vaan tilalle tulee joku toinen. Kannattaa tutkia jo nyt tarjontaa sekä toki ensi vuonna tarkastaa uudet palvelut!

Perjantaina on myös Fitverstaalla Black Friday, joka tarkoittaa sitä, että tarjolla on paljon alennettuja palveluita eli kannattaa olla kuulolla Fitverstaan kanavissa. 

Nyt mukavaa viikkoa ja tehkää hyviä valintoja oman hyvinvointinne eteen!
-krista



Tästä lähdetään liikkeelle. Ainakaan vielä, en laita paljastavampia kuvia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti