maanantai 7. marraskuuta 2016

Etsitkö säkin oikeasti terveellistä proteiinipatukkaa? (Yhteistyössä:Delight Finland)

Tämä on tehty yhteistyössä Delight Finlandin kanssa. 

Erittäin mahtavaa uutta viikkoa! 

Olen odottanut innolla tätä viikkoa, sillä luvassa on paljon kaikenlaista teille lukijoille. 


Monet tuntuvat etsivän sellaista oikeasti terveellistä proteiinipatukkaa ja ymmärrän hyvin. Se, että paketissa lukee "proteiinipatukka" ei tee siitä terveellistä. Monissa patukoissa on hyvin paljon myös rasvaa, mutta ennen kaikkea ne sisältää jopa enemmän hiilihydraattia kuin proteiinia eli se on ennemminkin energiapatukka ja kaikki eivät sitä halua. Toisekseen monet sisältävät myös hyvin paljon sokeria ja sellaista patukkaa minäkään en mielelläni halua syödä. Nyt on kuitenkin löytynyt patukka, joka on oikeasti terveellinen, maistuu hyvälle ja sopii lisäksi mm. leivontaan!


Kyseessä on siis Delightin aivan ihanat patukat, joita on löytynyt meidänkin kaapista jo useamman kuukauden ajan! 






Delight kertoo sivuillaan: 

"Delight luotiin inspiroimaan erityisesti naisia ja ennen kaikkea tarjoamaan mahdollisuuden nauttia terveellisestä elämäntavasta helposti ja maistuvasti.

Kun yrittää selviytyä läpi kiireisistä ja täynnä ohjelmaa olevista päivistä, on vaikea ehtiä antaa kehollemme oikeanlaista ja hyvää ravintoa. Usein emme edes tajua, kuinka paljon esimerkiksi sokeria monissa välipaloissa ja juomissa on, joita syömme ja juomme päivittäin.

Otimme tehtäväksemme tehdä asialle jotain. Ja näin syntyi Delight.

Terveellisyyden ja herkullisuuden pitää kuulua yhteen. Elämästä tulee saada nauttia ilman huonoa omaatuntoa tai rajoituksia. Maistoimme kaikkia käsiimme saamiamme välipalatuotteita Suomesta ja maailmalta. Tämän pohjalta aloimme intohimoisesti kehittää jotain uutta ja parempaa. Sellaista mikä olisi samalla mielettömän hyvän makuista, mutta samalla myös ravitsevaa ja terveellistä."





Näissä patukoissa ei ole siis ollenkaan valkoista sokeria! Herää kysymys millä ne sitten on makeutettu? Patukka sisältää makeutusaineita, mutta sen määrä on niin pieni, että sitä ei tarvitse edes makeutusaineidenvälttelijöiden panikoida. 


Makuja löytyy tällä hetkellä kolme: 

Vanilja-vadelma (oma suosikkini)
Valkosuklaa-mokka
Suklaakeksitaikina




kuva Delightin sivuilta


Esimerkkinä oma suosikki patukkani; Se sisältää 2,1g hiilihydraattia, josta luonollista sokeria 1,9g. Lisäksi 13g proteiinia, 16,9g ravintokuitua sekä useita vitamiineja. Mun mielestä kuulostaa todella hyvälle! Kulkee kätevästi mukana ja hintakaan ei päätä huimaa. Eikä makukaan ole hassumpi ;)

Näistä patukoista loihtii myös herkullisia reseptejä herkkuhetkiin! Niistä valmistuu muffinsseja, erilaisia kakkuja sekä keksejä. Ja kyllä, näihin löytyy myös valmiita reseptejä heidän nettisivuilta. 

Tutustuin Delightiin instagramissa ja he mahdollistivat meidän upean viikonlopun Vierumäellä muutama viikko sitten. Siellä oli mukana siis Delightin tiimiä eli olen päässyt tutustumaan siihen, keitä näiden patukoiden takana oikein toimii. Voin siis rehellisesti sydämellä suositella näitä patukoita ja kertoa, että patukoiden takana on joukko upeita ihmisiä <3 





Nyt just SULLA on mahdollisuus voittaa Delightin tuotteita itsellesi! 

Huomenna käynnistyy kaksi kisaa. Toinen on arvonta facebookissa blogin sivuilla https://www.facebook.com/KRISTAKOHONENN/ ja toinen kuvakilpailu instagram-tililläni _kristakatariina. Kannattaa ehdottomasti olla kuulolla ja osallistua! Huomenna tarkemmat tiedot näistä. 



Tämä ei ole maksettu mainos vaan oikeasti halusin tehdä tämän. Suosittelen ehdottomasti :)


Heräsikö kiinnostus? Tutustu ja seuraa Delightia somessa sekä etsi lähimmät jälleenmyyjäsi

http://www.feeldelighted.com/fi/

Instagram: @delightfinland
Facebook: Feel Delighted Finland


Energistä viikkoa!
Olkaa valmiita huomenna kisailemaan <3
-krista





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti