perjantai 12. elokuuta 2016

UNELMA ITSESTÄ online valmennus (blogiyhteistyö)

Mä olen niin onnellinen nyt ja toivon, että myös sinä olet! <3 

Mulle on annettu aivan upea mahdollisuus! Pääsin mukaan bloggaajana valmennukseen joka toteutetaan internetin välityksellä, videoilla sekä henkilökohtaisella työkirjalla. Kyse on Tuuli Kaunisluonnon Unelma Itsestä Online valmennus. Ei ehkä sano sinulle mitään? Mutta kannattaa lukea loppuun! 

Pääsin mukaan siis bloggaajana eli toteutan tämän saman valmennuksen samaan aikaan samalla tavalla kuin muutkin valmennukseen lähteneet. Minun tehtäviini kuuluu myös kirjoitella tuntemuksiani, fiiliksiä ja tuloksia omaan blogiini ja jakaa omia näkemyksiä muille. Olen erittäin innoissani! 

Innoistuin hyvin paljon tästä valmennuksesta ja mitä enemmän luin tästä niin sitä enemmän halusin mukaan. Mitä tässä on erilaista muihin verrattuna? No en ole vielä käynyt tätä läpi, mutta tiedän kuitenkin jotakin. Tämä valmennus on siis suunnattu naisille ja se alkaa 5.9. Ja mikä minusta on mahtavaa niin tämä kestää 16 viikkoa! Uskon, että se on yksi tämän valmennuksen vahvuuksista sillä siinä ajassa kerkeää sisäistämään paljon hyvinvointiin ja terveelliseen elämään liittyviä asioita, joten "yksin" on helpompi jatkaa eteenpäin. Toki valmennuksen aikana ja sen jälkeenkin on mahdollisuus keskustella kymmenien naisten kanssa ketkä käyvät läpi samaa sekä Tuuli on aivan ihana ihminen! Joten sinulla on aikaa ja hyvä tukiverkosto ympärilläsi :) 


Unelma Itsestä Online -valmennuksessa kuljetaan yhdessä ryhmän kanssa neljän kuukauden ajan kohti omaa tavoitetta ja rakennetaan pysyvä hyvinvointia tukeva elämäntapa.
Online -valmennukseen jokaisen on helppo tulla mukaan. Etenemme viikon kerrallaan yhdessä ryhmän kanssa kohti Unelmaa Itsestä.
Saat treenisuunnitelmat ja ruokailusuunnitelmat, joiden avulla voida erinomaisesti. Opit paljon uutta terveellisestä liikkumisesta ja syömisestä. Saat inspiraatiota tehdä unelmistasi totta ja rohkeutta olla oma itsesi.
Valmennusohjelmassa on erilaisia vaihtoehtoja liikkua ja syödä terveellisesti, joten tavoitteesi ja lähtökohtasi voi käytännössä olla mikä vain. Tärkeintä on tahto voida entistä paremmin. Ohjelman aikana kasvatat hyvää oloasi ja kuljet kohti tavoitteitasi.

Tämä valmennus ei ole perinteinen "Nyt pudotetaan rytinällä painoa!" tai "Pistetään viidessä viikossa pakarat kuntoon!" vaan tämä on kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvä. Tässä on mukana myös ravintoasioita ja reseptejä sekä treeniohjelmat, mutta uskon että meno ei ole sitä "syödään kanaa ja rahkaa ja treenataan hikihatussa" toki voi se varmaan olla sitäkin mikäli haluat.

Näiden lisäksi kyse on paljon henkisistä asioista. Kuten valmennuksen nimi kertoo niin tämä antaa naisille tukea tavoitella omia unelmia, rohkaistua, löytää itsensä, selvittää niitä omia päänsisäisiä asioita. Löytää elämästä se kokonaisvaltainen hyvinvointi ja onnellisuus. Monilla on vaikeuksia elämäntapojen muuttamisessa ja painonpudotuksessa sillä henkiset "ongelmat" ovat tiellä. Olet tunnesyöppö, et usko itseesi, et tiedä mistä aloittaa, tuntuu että kaikki on vaikeaa.. Jos sulla on tällaisia tunteita niin uskon, että tämä valmennus voisi auttaa! 

Tässä edetään siis viikko kerrallaan ja koko ajan on yhteinen tuki saatavilla keskusteluin netissä. Lisäksi jokainen valmennukseen osallistuva saa itselleen työkirjan. Se sisältää paljon erilaisia vinkkejä ja tehtäviä joiden mukaan edetään koko neljä kuukautta. Jokainen toki tekee sen verran mitä itse haluaa, mutta uskon, että jos tämän ottaa tosissaan ja asennoituu positiivisesti niin tämän aikana saa aikaan huimia tuloksia! Miksi ei painossa, kunnossa, olotilassa, mutta myös siinä päänsisäisessä hyvinvoinnissa. Tässä siis askel askeleelta kuljetaan kohti hyvinvointia.

Selasin hieman jo työkirjaa enkä malta odottaa, että pääsisin jo täyttelemään sitä ja tekemään/pohtimaan asioita! Tiedän, että tämän valmennuksen jälkeen mulla on taskussa uusia ideoita syömiseen, ehkä jopa parempi kunto, mutta ennen kaikkea uskon, että saan tästä vinkkejä henkiseen hyvinvointiin ja jaksamiseen. Apua siihen, että uskallan unelmoida ja toteuttaa unelmia. Uskon itseeni ja pystyn viemään tätä terveellistä elämää eteenpäin koko elämäni ajan. 



Tässä työkirja! Montamonta sivua täynnä ideoita ja vinkkejä ja tehtäviä. Uskon, että tästä tulevat ajatukset kantaa pitkälle :)


Itselläni kun on jo painonpudotus hyvällä mallilla sekä terveelliset elämäntavat todella hyvin hallussa niin, en usko, että tällä siis jätti painonpudotuksia tehdään. Otan tämän itselleni siis henkisenävalmennuksena. Mutta jos lähtisin tähän mukaan siitä omasta lähtötilanteestani mikä se joskus oli niin varmasti putoaisi paino ja kunto kohenisi! 

Vaikka en olekkaan käynyt tätä vielä uskallan silti suositella tätä. Tuuli on niin persoonallinen ja aurinkoinen ihminen, että varmasti hallitsee hyvin tämän valmennuspuolen. Lisäksi mukana on treeni- ja ruokavaliosuunnitelmat sekä sitä henkistä hyvinvointia. Kaiken lisäksi saan tehdä tämän muiden naisten kanssa ja jakaa omia kokemuksia niin paljon kuin haluan. Tämä on hyvin erilainen valmennus kuin moni muu ja rehellisesti henkiseen puoleen pitäisi keskittyä enemmän. 

Jos sinua alkoi kiinnostamaan niin mulla on sulle hyvä tarjous! Jos haluat saada ohjeita ja neuvoja syömiseen sekä liikuntaan, haluat saada henkilökohtaisen työkirjan, haluat luoda uskoa itseesi ja oppia henkisen puolen asioita sekä haluat löytää muita naisia kenen kanssa jakaa ajatuksia (myös minä) niin liity ihmeessä mukaan :) 



Valmennukseen kuuluu siis vaikka mitä, kerrataan! 

- 16 viikkoa yhdessä tekemistä
- henkilökohtainen työkirja (sisältää huimasti tehtäviä ja vinkkejä joka viikolle)
- ruokasuunnitelmat ja reseptejä
- treenisuunnitelmat ja vinkkejä
- vinkit henkiseen hyvintointiin ja jaksamiseen
- huippu valmentaja
- sekä minä olen mukana! 


Valmennuksella on hintaa 199e. Kuulostaa ehkä paljolle, mutta sillä saat varmasti huikean alun tai lisää potkua omaan projektiin joka tasolla!

Ja nyt koodilla: KRISTA20 saat 20% alennusta!!

Kyseisestä linkistä pääset tutustumaan valmennukseen lisää ja sitä kautta sen saa myös tilattua. Vielä kerkeää hyvin mukaan seuraavaan valmennukseen joka alkaa siis 5.9 Muista kirjoittaa alennuskoodi!

Unelma Itsestä Online valmennus: 


Jos et halua osallistua valmennukseen, mutta työkirja herätti kiinnostusta niin senkin saa tilattua sivuilta hintaan 32e ja sivuilla on myös muuta mukavaa!

Ja kerrotaan vielä, että en mainosta mitään mihin en usko tai mitä en itse kokeilisi/kokeile! Enkä hyödy siitä mitenkään rahallisesti vaikka minun koodillani 100 naista tulisi valmennukseen :) 

Itse odotan niin innolla tätä! Tulee olemaan varmasti huippuviikot edessä <3 Kertokaa ihmeessä jotakin kautta jos lähdette mukaan :)

-Krista-









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti