maanantai 12. syyskuuta 2016

Uusia tuulia: Mukana PR TIIMISSÄ!

Oikein ihanaa uutta viikkoa kaikille! 

Viime viikolla sain ihania uutisia ja pääsin mukaan mielenkiintoiseen yhteistyöhön Fitverstaan kanssa. Mukaan valikoitui useampia treenaamisesta, ravinnosta ja hyvinvoinnista kiinnostuineita henkilöitä sekä bloggaajia ja minulla on ilo olla yksi heistä. 

Vaikka minulla onkin meneillään nyt Unelma Itsestä valmennus niin lähdin mukaan tähän toiseenkin. Ne ovat keskenään niin erilaisia, että yhdessä ne toimivat varmasti loistavasti ja saan vielä enemmän irti! Unelma Itsestä on minulle hyvin henkinen valmennus, pohditaan asioita ja luodaan uskoa itseen ja unelmiin. Fitverstaan tarjoama valmennus taas tuo minulle gramman tarkan suunnitelman siitä mitä suuhun laitetaan ja miten siellä salilla treenataan.


Posti toi lisämotivaatiota!


Promoottorina kokeilen siis Fitverstaan tarjoamia palveluita ja kerron niistä eteenpäin mielipiteitäni. Tehdään heti selväksi, että vaikka olen tässä mukana en aio kehua turhaan. Aion kertoa rehellisesti miten menee, mikä toimii ja mikä ei. Molemmissa valmennuksissa. En siis ole mukana missään jotta saisin ilmaisia tuotteita ja näkyvyyttä vaan jotta saisin itse itselleni hyviä eväitä tulevaisuuteen sekä saisin ehkä suositeltua teillekkin jotain kokeilemisen arvoista. En siis aio tavalliseen tapaan hölöttää niitä näitä valmennuksesta vaan kertoa risut sekä ruusut.

Sain ensimmäisenä valita niin monesta mahdollisuudesta itselleni sopivan ohjelman. Mutta en osannut valita! Niitä oli varmaan yli 10 erilaista joten kysyin apua ammattilaisilta. Niimpä sainkin hieman erikoisemman mahdollisuuden ja pääsin osallistumaan johonkin mitä ei ollut alunperin saatavilla. 



Kuulostaa aika haastavalle, mutta mä hoidan tän täysillä!


Minulla alkoi tänään siis SCS nettivalmennus joka kestää kuusi viikkoa ja sisältää tarkan ruokavalion (toki saa itse vähän valita) sekä treenisuunnitelman. Ensimmäiset fiilikset oli, että "Kuolen nälkään ja onko nämä treenit nyt muka niin pahoja kuin "luvattiin"?"

En siis voi sanoa vielä miten tämä sujuu kun vasta alkoi, mutta erittäin innostuneet fiilikset! Treenisuunnitelma vaikutti hyvälle ja erittäin monipuoliselle, mutta ruoan vähyyttä hieman mietin. Lähetin siitä kyselyä eteenpäin joten katsotaan mitä sanovat. Vai olenko vaan tottunut syömään paljon? Ja toki tämä on kuuden viikon rupeama eli ei kovin pitkä aika. 

Valmistauduin tähän kauppareissulla sekä eväiden teolla. Nythän ei koulussa enää syödä joten eväät kulkee mukana aina. Mutta ei haittaa! Eväiden teko oli kuitenkin nopeaa ja yksinkertaista kun on lapulla valmiina mitä syöt ja minkä verran. Voiko tän helpommalla päästä? Mullehan tämä on ihan uutta. Sen 40 kiloa tiputtaneena, juurikaan punnitsematta ja ohjeita noudattamatta tämä tuo vaihtelua. 

Mutta mä olen innoissani! Kiva noudattaa jonkun tarkkoja ohjeita, ei siis vaan voi mennä vikaan kun treeniliikkeissäkin oli kuvat vierellä.


Inhoan sitä jos mennään sieltä mistä aita on matalin. Loistavat suoritukset vaatii töitä ja tahtoa!


Kirjoittelen jatkossakin miten sujuu ja lopuksi saatte toki kuulla kokonaisarvion tästä valmennuksesta. Uskon kuitenkin osaaviin ammattilaisiin sekä luvassa on varmasti kovat kuusi viikkoa! 

Laittakaa ihmeessä minun muut kanavat seurantaan eli 

Facebook: www.facebook.com/KRISTAKOHONENN
Instagram: _kristakatariina
Snapchat: kristakata


Ja jos sinua kiinnostaa myös kokeilla toisen tekemiä ohjelmia niin tutustu tähän sivustoon! Sieltä löytyy ohjelmapaketteja (joilla ei ole hintaa kuin 15-30e suunnilleen) sekä nettivalmennuksia ja muita palveluita.


Muistakaa edelleenkin saa laittaa joka paikassa viestiä, kysymyksiä, kommentteja, ideoita.. :)

Oikein energistä sekä saavutusten täyteistä viikkoa kaikille! <3
-krista



Mitä tulevaisuus tuo tullessaan? Kyllä mulla on tavoitteita ulkonäöllekkin. Alkoiko nyt tämä, että muut saavat ohjeistaa enkä mene enään niin yksin. Kyllä jossain vaiheessa ne omat keinot loppuu.

2 kommenttia: