tiistai 20. syyskuuta 2016

Työllä kohti tavoitteita: SCS valmennus (Fitverstas)

Ihanaa uutta viikkoa! 

Kirjoittelen vaihteeksi vähän tavallisemmista asioista, mutta kannattaa kuitenkin pysyä kuulolla.


Ihanaa kävellä metsässä kuulokkeet korvilla <3



Olen siis mukana Fitverstaan promo-tiimissä eli sain kokeiluuni heidän suunnitteleman SCS-valmennuksen. Sen kesto on kuusi viikkoa ja se sisältää ruokaohjeet sekä treenisuunnitelman.

Ensimmäiseksi on pakko sanoa, että ensimmäinen viikko sujui erittäin hyvin ja innolla eteenpäin :) Joitakin asioita toki nousee esiin niin hyvässä kuin pahassa. Ensinnäkin täytyy mainita, että jos on kysyttävää niin saan kyllä äkkiä vastauksen ja ohjeita sekä monipuolisuus on plussaa. Ruokavalio on yksinkertainen, mutta se sisältää kuitenkin mahdollisuuksia vaihdella mitä syö. Treeneihinkin on saanut uusia juttuja sekä treenit vaihtelee jollakin tavalla koko ajan.

Ruokailut on lähes samaa mihin olen tottunut joten niistä ei sen enempää ole edes sanottavaa. Yksinkertaista ja nopeaa ruokaa. Herättää ajatuksen, että ei voi kyllä keneltäkään tulla selitystä "En kerkeä/osaa/ei ole rahaa." Mutta sitä kyllä mietin miksi esim. riisi/pasta määrät on desilitramittoina ja kypsänä sillä se tuo hankaluutta. Olen aina laittanut joko liikaa tai liian vähän, kun ei mitata raakana. Mutta toisaalta pieni juttu tuo on ja sen oppii, kun useamman kerran tekee. Mutta ei ole tarvinnut olla kauheassa nälässä kuitenkaan ja jaksaa treenata.


Eväät lukee aina mukana. Tässäkin viisi tuntia laukussa muhinutta kanaa ja riisiä 




Kauppareissut on tärkeä osa hyvinvointia. Panosta niihin!



Treenejä oli viime viikolla kuusi plus parit kävelylenkit. Salilla nostetaan rautaa sekä tehdään myös aerobista eritavalla joten jokainen treeni on erilainen ja kaikkeen on ohjeet. Nyt olen vihdoinkin saanut ne rintatreenit mukaan! Aina ennen laiminlöin ne joten tämä ehdoton plussa. Lisäksi nyt on keskittynyt enemmän tekniikkaan sekä siihen, että ottaa tarpeeksi isoja painoja käsiin, joten tuntuma on ollut ensimmäisen viikon jälkeen jo erilainen. Sekä on toki vetänyt aika kipeäksi, kun vetää täysillä ja uusiakin liikkeitä. Uskon, että tämä treeniohjelma on nimenomaan se millä saavutetaan nyt jotakin uutta. 



Kyllä sieltä jo pienet olkapäätkin erottuu...


Kaikenkaikkiaan siis hyvä lähtö tähän! Vaikka tämä valmennus ei olekkaan aloittelijoille niin uskon, että Fitverstaan tarjoamista palveluista löytyy jotakin jokaiselle. Selkeät ohjeet ruokailuun, monipuolisia treenejä mitkä sisältää tarkat ohjeet kuvien kera joten ei voi mennä kamalasti vikaan.

Suosittelen siis nyt jos sinulla on tarvetta jonkinlaiseen apuun niin tutki näitä sivuja. Fitverstas tekee useita ohjelmia joiden hinnaksi ei jää kuin 15-30e eli ei juuri mitään! Siellä oli ohjelmia painonpudotukseen, lihaskasvuun, pepun kasvattamiseen, kehonpainotreeneihin... Kunhan tämä nykyinen valmennus loppuu niin voi olla, että ostan jonkun toisen. Lisäksi sieltä on toki saatavilla erilaisia valmennuksia sekä pt-palveluita. Joten tutustu ihmeessä! Ei ole huonosti käytetty parikymppiä.

http://www.fitverstas.com/

Ps. Tämä ei ollut maksettu puhe.

Innolla siis taas tähän viikkoon :) Valitettavasti mulla on kauhea kiire koulun kanssa joten maanantaina sekä tänään jäi treenit väliin, mutta muina päivinä taas mennään ja ne kuusi treeniähän suoritetaan vaikka mikä olisi! Katsotaan myöhemmin josko se painokin tästä lähtisi taas laskuun, mutta kyllä mä ainakin itse huomaan taas oikean suunnan peilissä.



Ota tehtäväksesi tällä viikolla huolehtia siitä liikkumisesta. Pidä kiinni sovituista liikuntahetkistä ja paina täysillä tai jos et ajatellut liikkua ollenkaan niin mites olisi pari kävelylenkkiä?


Liikunnantäyteistä viikkoa kaikille! <3


Mä ainakin aion hikoilla tällä viikolla ihan pirusti
-krista










2 kommenttia:

  1. Osaatkohan sanoa, miten monipuolisia ovat erityisruokavaliot? Olen vegaani, enkä oikein uskalla tilata näkemättä/kuulematta ruokavaliota etukäteen, ettei se sitten ole vain sitä "soijaproteiinia välipalaksi, aamupalaksi ja iltapalaksi" :/ Ja onko noissa pakko käyttää lisäravinteita (kun itse en niitä suosi)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! En osaa sanoa yhtään, kannattaa ottaa yhteyttä nettisivujen kautta :) Mutta ainakin tilatessa siinä kysyttiin omista ruokatavoista/allergioista tms joten saa ne siihenkin, mutta toki kannattaa varmistaa jos se ruokapohja kuuluu siihen kyseiseen tuotteeseen. Ja ainakin omassa valmennuksessa lisäravinteista luki, että suositellaan siis tiettyjä vitamiineja, mutta toki ei ole pakko käyttää ja jos haluaa käyttää esim proteiinijauheita tms niin niistäkin voi olla yhteyksissä. Mutta en usko, että mikään muukaan valmennus tai ohjelmapaketti edellyttää lisäravinteiden käyttöä :)

      Poista