sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Messupostaus: I love me!

Lauantaina tuli siis käytyä helsingissä I love me -messuilla ja täytyy sanoa, että petyin. Joo sain siellä kulutettua muutaman kympin, mutta ei siellä silti kauheasti mitään tosi upeaa "must have" juttuja ollut tai tarjouksia. Paljon oli väkeä, ehkä se omalta osaltaan latisti sitä tunnelmaa ja fiilistä, kun ei ees kunnolla mahtunut tutkimaan ja katsomaan mitä sieltä löytyy. 


Tässä mun ostokset kuitenkin :) ihana laukku, iso pehmeä huivi ja vähänkosmetiikkaa (mitä ois saanu olla lisää, mutta löyty tosi nihkeesti tai makso liikaa) ja lisäksi kookossokeria. Noita superfoodeja tms ois varmaan tullu ostettua enemmänkin ellen tätä edeltävänä viikonloppuna ois ollu sielä Nprdic fitness expossa ( joka oli paljon parempi kokemus!) 


Paljon oli kyllä kynsijuttuja. Teki mieli ostaa kaiken maailman koneita, lakkoja, koristeita tms ja alkaa itse tekemään rakenne ja geelikynsiä. Niitä varten oli kyllä huikee määrä tavaraa! 


Huomas kyllä, että hyvinvointi on ihmisille tärkeää, kun oli mahdollisuus ostaa vaikka mitä terveysruokia, lääkkeitä ja kirjallisuutta. Smoothiebaarissa ravasi koko ajan ihmisiä ja kauheat jonot. 


Ihan must have juttuja! Rakastan saippuoita, juuri tälläisia itse tehtyjä jotka tuoksuu niin hyvälle. Ostin itsekkin pari. Ja lisäksi saatavilla oli todella monia aikuisten värityskirjoja. Omaa aikaa ja rauhoittumista, tekee mielelle hyvää. Itselläni on jo yksi ennestään niin en tuolta ostanut, mutta suosittelen! 


Tässä muutamat ihanuudet. En tarkemmin katsonut enkä seuraa muotia niin tarkasti niin en osaa mitään erikoista kertoa. Tarjolla oli kauheasti kenkiä ja nämä vasemmalla alhaalla osui mun silmään! Ihanat. Kuvasta ei näy selvästi, mutta oli helmiä ja vähän kimalsi. Olisin  halunnut, mutta ei viitsinyt ostaa, koska ei  voi kauaa käyttää enää. Myös tuo takki oli musta kiva. Hyvän tuntunen ja kaunis väri ja kuvio. Luultavasti yli mun budjetin ja ei varmaan saa iso kokoisena.. Sitten oikeella alhaalla käsikorut. Paljon oli koruja (sellaisia mihin ei varaa) ja nää pisti silmään. Rakastan kaikkea kimaltavaa ja noi oli kyllä ihania. Vaatteista täytyy sanoa sen verran, että ne oli suurin pettymys. VILA:n vaatteita oli ja niitä ois voinutkin ostaa ja käyttää, mutta kaikki muut oli minun makuun tosi vanhahtavia ja rumia. Harmi. 


Tarjolla oli myös paljon erilaisia hoitoja. Oisin itse halunnut käydä hampaiden valkaisuusa ja kulmakarvojen kestopigmennoinnissa, jos aika ja raha olisi antanut periksi. Tarjolla oli myös mm. geelilakkauksia, ripsien laittoa, sokerointia, kasvohoitoja ja raskausarpien poistoa. Oli kyllä kiva yllätys, että niin paljon oli kaikkea toimintaa mihin olisi voinut osallistua. Ensi vuonna voisin mennä vaan valkaisemaan hampaat ja laittamaan kulmat. 

Toki esittelyssä oli myös erilaiset toimenpiteet joilla leikkauksien avulla parannetaan ulkonäköä. Niitä ei siellä toki tehty, mutta monia plastiikkakirurgisia juttuja oli tarjolla. Silikonirintojen täytteitä oli kokeiltavissa ja pitihän niitä itsekkin testata. Lisäksi tuollaisella koneella (oikea ala) sai ottaa itsestään kuvan ja lähettää plastiikkakirurgille niin hän vastaa sinulle, että mitkä toimenpiteet olisi hyväksi. Aika jännä.. En itse kyllä käyttänyt, mutta vanhempia naisia siinä kävi. 


Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä, ruoka. Pitihän kahvilla käydä haukkaamassa jotain. Ihan kamalat jonot oli joka paikkaan, onneksi oli useampi kahvila/ravintola. Tarjolla oli siis vaikka mitä. Me päädyimmme kuvan kahvilaan. Siellä oli herkku leipiä, piiraita, salaatteja sekä makeita leivonnaisia ja kakkuja. Meidän lautaselle eksyi katkarapuleipä ja kinkkutoast. Oli hyvää! Kallista tosi, kun kahville meni yli 20€.. 

Jo näiden vähästen kuvien perusteella siellähän oli vaikka mitä! Löytähän sieltä ostettavaa ja jos ois ollu vähemmän ihmisiä niin ehkä enemmänkin.. Mitenhän tuon ihmismassan käy ensi vuonna? Joihinkin hoitoihin ois kyllä kiva päästä. Ihan mukavat messut, ensi vuonna varmaankin uudestaan jos olisi hieman parempi menestys. Kouluarvosanana 8- 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti