perjantai 9. lokakuuta 2015

Kuvapostaus: Ruokaa!

On kysytty, että miten ja mitä meillä syödään. No nyt tulee vähän kuvia siitä, mitä meillä on syöty! Isompi postaus ruoasta tulee kyllä myöhemmin ja näitä kuvia sitä mukaa kun tulee jotain ees vähän julkaisemisen arvoista :) en tiedä kuvien koosta sillä teen puhelimella ja siinä käy välillä miten sattuu.. 


Täytetyt letut! Ei kuulu oikeasti meidän tän hetkiseen ruokavalioon tuon takinan puolesta, mutta eilen tehtiin. Sisällä toki vähän kasviksia sekä jauhelihaa (10% rasvaa) ja mahollisimman vähärasvaista tuorejuustoa (nyt 12%, normaalisti ostetaan 5%)


Kanasalaatti, hyvää laadukasta kanaa eli maustamaton (reilusti proteiinia ja vähän rasvaa) krutongit ei aina mukana ja feta vährasvaista (5 tai 3%)


Kanankoipia ja kasviksia kookoskastikkeessa. Kanankoivet ei yleensä ole terveellisiä eli meillä ainakin katsotaan tarkkaan kuinka paljon on rasvaa (nyt tais olla 6%) ja kookosmaito vähärasvaista myös 5%. 


Tässä vähän suosikkituotteita, hyviä välipaloja. Vasemmalta ekana proteiinipuddingia eli vanukasta, hyvä makean korvike ja käytän hedelmien kanssa sekaisin myös. Keskellä proteiinijauhetta makuna cookies and cream (ei ehkä mun suosikki) ja vikana nutriletin suklaanmakuiset ateriankorvike pirtelöt. Nää on hyviä nopeita välipaloja :)


Uunikasvikset ja kebakot. Kasviksia pohjalle ja päälle vähärasvasesta jauhelihasta tehdyt pötkylät joissa kunnolla mausteita sekä vähärasvasta fetaa. Näiden kanssa sopisi myös hyvin tsatsiki eli vähärasvasta jukurttia ja sen sekaan reilusti kurkkuraastetta. 

Banaanijäätelö! Pilko useampi banaani ja laita pakkaseen ainakin 3h. Sen jälkeen tehosekoittimeen sekaan vähän maitoo tai soijamaitoo ja sit syödään heti tai vielä parempi et laittaa muutamaks tunniks takaisin pakkaseen.


Soijaporkkanat. Raasta porkkanoita (15 keskikoista riitti meillä 4annokseen) laita ne kattilaan ja anna pehmetä sielä. Heitä sekaan oliiviöljyä, suolaa, soijaa sekä timjamia. Nam! 


Munakasrulla. Ekana tee pohja eli kulhoon 3kokonaista munaa, 5 valkuaista, 5dl maitoo sekä haluamiasi mausteita. Laita pellille leivinpaperin päälle ja paista 225 n. 30min kunnes saa vähän väriä. Meillä täytteessä ollu 400grammaa vähärasvasta jauhelihaa, vähärasvasta tuorejuustoa 200g, paprikaa, sipulia ja mausteita. Kun pohja valmis, levitä täyte, kääri niinkuin kääretorttu. Halutessasi siivuta päälle juustoa ja hetkeks takas uuniin. 

Toivottavasti oli jotain vinkkejä! :D 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti