keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Kaipaatko ammattilaisen apua? (Fitverstas)

Olen huomannut, että monet kaipaavat ihan konkreettisia tarkkoja neuvoja kuinka tulisi toimia. Mitä syödä? Miten voisi treenata kotona? Kuka tekisi halvalla treenisuunnitelman?

No tässä yksi ratkaisu näihin kysymyksiin!


Niin kuin tiedätte, olen ollut mukana Fitverstaan matkassa nyt nelisen kuukautta. Olen ollut tyytyväinen, treeneissä vahvasti Fitverstaan ohjeilla. Nyt menossa Hot Booty, mutta ajattelin kohta ottaa lisäksi taas jonkin uuden. Ongelma on vaan nyt siinä, että kun on niin monta mistä valita!

Ottaisko lihasmassankasvuun tähtäävän vai rasvanpolttopaketin vai kenties aivan uuden kehonhuolto-ohjelman?

Mahdollisuuksia on siis monia ja olenkin tähän alle kerännyt kaikki mitä Fitverstas tarjoaa näin internetin välityksellä. Toki heiltä saa myös ihan kasvokkain tapahtuvaa pt-palvelua.

Hinnat näillä on lähes kaikissa vain 15-29 euroa!
Muutama kalliimpi löytyy.

Mun mielestä jos haluat noudattaa tarkkoja ohjeita, kaipaat vinkkejä tai haluat jotain uutta salille, kotitreeniin tai haluat vaikka harjoitella kunnolla juoksemista niin näissä saa kyllä rahoille vastinetta. Parikymmentä euroa ei ole suuri sijoitus rahallisesti, mutta hyvinvoinnin kannalta on.

Näissä on minusta mahtavaa se, että niitä voi jatkaa kuitenkin vaikka kuukausien päähän, ruokavalioissa on valinnanvaraa, treeneissä on ollut aina paljonkin uutta sekä paketteja voi yhdistellä keskenäänkin.

Ja jokaiselle varmasti löytyy jotakin: naisille, miehille, raskaana oleville, synnyttäneille, kotitreenaajille, aloittelijoille, konkareille, vain ruokavaliota noudattaville, pakaroiden kasvattajille, painonpudottajille...



Mutta nyt asiaan... Yhteistyössä: 






 Tässä kuvaus kaikista paketeista/valmennuksista:




































































































































Joko löytyi mieluinen? 

Jokaisesta on vielä lisää tietoa Fitverstaan nettisivuilla ja tätä kautta pääsee myös tilaamaan: 


Jos et oikein osaa valita itse niin sivuilta löytyy yhteydenottolomake tai voit lähettää spostia: info@fitverstas.com



"Miksi ohjelmapaketti? Olemme kasanneet monipuolisia, tavoitteeseen kuin tavoitteeseen sopivia ohjelmapaketteja, joiden tarkoitus on ohjeistaa asiakasta hänen tavoitteisiinsa ilman valmentajan tukea. Ohjelmapaketteihin ei siis kuulu raportointia tai omavalmentajaa, joten olemme saaneet hinnat hyvin alhaisiksi, paketin laajuudesta riippuen 15-29 €. Kaikki ohjelmat sisältävät kuvat ja liiketekniikkavideot! Meidän pakettimateriaalit saat aina ladattua itsellesi, eli voit ostaa ja aloittaa milloin haluat ja ohjeet ovat käytettävissäsi milloin tahansa myös myöhemmin. Klikkaa itsesi tutustumaan uusiin ohjelmapaketteihimme!" Näihin on saatavissa lisähintaan myös omavalmentaja sekä seuranta.

"Miksi nettivalmennus? Nettivalmennus on kätevä ja edullinen "valmis paketti" moniin tavoitteisiin. Me annamme sinulle omavalmentajan nettivalmennuksen ajaksi, mikä sitouttaa sinut projektiisi. Sitoudut viikkoraportointiin koko valmennuksen ajaksi, saat viikkopalautteen ja sinulla on käytännössä ympärivuorokautinen tsemppari ja tukija, jotta saavuttaisit parhaat mahdolliset tulokset." Muutamat kalliimmat ovat siis nettivalmennuksia, jotka alkavat yhteisesti: 23.1, 13.2, 13.3 sekä 10.4 



Jos yhtään kiinnostaa niin tartu ihmeessä tähän mahdollisuuteen! Aloita vuosi tehokkaasti, jatka vaikka kuukausia tai vaihtele paketista toiseen. Suosittelen!


Tsemppiä kaikille omiin projekteihin ja hyvinvoinnin tavoitteluun.
Olkaa reippaita ja jaksakaa panostaa itseenne niin, että tuntuu hyvältä!

- Krista



1 kommentti:

  1. Kuulostaapas kattavalta määrältä erilaisia valmennuksia! Olen itse nyt FitFarmin Superdieetillä ja jos tämä tuntuu hyvältä, olen varma, että jatkan nettivalmennusten parissa ja silloin kyllä nämä monipuolset ja edulliset ohjelmat olisivat todellinen löytö! :)

    VastaaPoista