sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Kohti unelmia ja aitoa hyvinvointia

Ihanaa sunnuntaita!

Mulla on jälleen kerran mahdollisuus olla osa Unelma Itsestä valmennusta ja olen jälleen aivan täpinöissäni. Monet varmasti muistaakin, että viime syksynä olin samalla valmennuksella. Miksi ihmeessä uudestaan? Koska tää on niin mahtava! 

Sanoin jo viime syksynä, että jos haluat erilaisen valmennuksen eikä just sua kiinnosta grammalleen mitata mitä sä syöt tai et missään nimessä halua ottaa tarkkaa treeniohjelmaa elämääsi, niin nyt ole kuulolla, tää valmennus vois olla just sulle!


Sitten asiaan, yhteistyössä:

Kuva: Unelma Itsestä




Tämä Unelma Itsestä Online valmennus alkaa siis 23.1 ja kestää 16 viikkoa. Sen aikana opimme paljon uutta hyvinvointiin liittyen, jaamme ajatuksia yhteisessä facebookryhmässä, saamme tueksemme upean Työkirjan, jonka avulla viikko kerrallaan käsittelemme erilaisia teemoja sekä tutkimme hyvin henkilökohtaisesti sitä mikä juuri minulle tuo hyvinvointia, mikä on minun hyvinvointini tiellä, mitä minä haluan elämältä.

Tämä valmennus on siis kokonaisvaltainen kokonaisuus naisille ja se paneutuu PALJON mielen hyvinvointiin ja meidän ajatuksiin mitkä sitten heijastuvat meidän elämään ja toimintaamme.

Valmennuksessa siis vaihtelee viikottain erilaiset teemat kuten ravinto, treeni, lepo, suhde vaakaan, tunnesyöminen.. ja näitä käsitellään niin ryhmässä kuin työkirjan ja netissä aukeavien valmennussivujen avulla. Valmennus tarjoaa toki myös suunnitelmat treenaamiseen sekä ruokavalioon, mutta sisältää myös paljon erilaisia tehtäviä ja haasteita joiden avulla pohtia sitä omaa elämää ja itseään.

Tämän valmennuksen ehdottomat plussapuolet ovat ensinnäkin aivan upeat valmentajat! Jos heistä ei saa tsemppiä, energiaa, tukea, voimaa ja uskoa omaan tekemiseen niin en tiedä mistä saa. Lisäksi valmennus tarjoaa mahtavat välineet oikealle elämäntapamuutokselle. Se auttaa käsittelemään niitä henkisiäkin lukkoja ja antaa sinulle oivalluksia elämään. 


Online valmennukseen kuuluu siis fbryhmä, valmentajien tuki, valmennuksen monet materiaalit joka viikolle sekä tämä Työkirja, joka sisältää kaikille viikoille omat teemat ja haasteet. Tämän saa myös tilattua yksinään jos et halua valmennusta! Paljon kehuja on tämä saanut eikä turhaan. Kuva: Unelma Itsestä



Syksyn valmennuksen jälkeen mulla on ollut paljon parempi olla. Olen havainnut ne asiat mitkä tuo mulle hyvinvointia, missä mun pitäisi panostaa, olen saanut auki tunnesyömiseen liittyviä lukkoja, näin asioita positiivisemmin ja ennen kaikkea uskon siihen, että tämä elämä antaa mulle vielä paljon.

Mikään valmennus ei toki yksin tee mitään sun puolesta. Mutta tämä valmennus antaa sulle loistavat välineet sun koko elämän muutokseen. Oli sitten tavoitteenasi voida paremmin, hakea sitä onnellisuutta, pudottaa painoa, löytää liikunnan ilo tai saada jostain uskallusta omiin unelmiin niin tämä valmennus varmasti auttaa sua näissä asioissa. Jos vaan itse jatksat vähän panostaa. Mutta tämä ryhmä, valmentajat ja työkirja tekee siitä yllättävän helppoa ;) 

Tämä voi olla ihan koko elämää muuttava asia.

Jos kiinnostus heräsi niin nyt on aika tilata tämä valmennus!
 Koodilla: Krista20 saat 20% alennusta 
Online valmennuksesta ja se on voimassa valmennuksen alkuun asti. 

Jos haluat tutustua lisää tai mennä heti tilaamaan niin tässä linkki:


Jos sulla heräsi kysymyksiä niin kysy ihmeessä! Jos en osaa vastata niin valmentajiin otetaan yhteys.


Sitten vielä yksi mahtava asia! 

Huomenna eli 9.1 Unelma Itsestä yhteistyössä Saara Aallon ja Meri Sopasen kanssa, alkaa neljän päivän ILMAINEN valmennus! Siis ihan mahtavaa!

Tämä on siis ilmainen tapahtuma meille naisille facebookissa. Sinne liittymällä pääsee rekisteröitymään valmennuksiin kuuluvaan materiaaliin sekä pääsee meidän muiden mukaan facebookryhmään.

Ilo olla mukana jossain näin upeassa. Kuva: Unelma Itsestä


" Pelotta eläminen luo unelmamme toteen – Tämä on unelmiesi kutsu sinulle "

Ilmaisessa Online -valmennuksessa saat inspiraatiota sekä työkaluja elää uusi vuosi pelotta unelmia toteen tehden. Valmennuksessa saat myös treeniohjelman, terveellisen pohjan ruokailuille ym. työkaluja pitää itsestä parasta mahdollista huolta unelmiesi edessä.

Yhdessä neljän päivän aikana:

- aukaisemme pelottoman asenteemme
- katsomme pelkojamme silmästä silmään
- opimme toimintatapoja jotka pitävät yllä pelotonta asennetta elämään
- luomme tavoitteemme uudelle vuodelle
- teemme toimintasuunnitelman tavoitteisiimme
- pidämme hyvinvoinnistamme huolta kokonaisvaltaisesti

Jos tämä alkoi kiinnostamaan niin lisää itsesi mukaan tapahtumaan Facebookissa "NoFear 2017 <3 Unelmista Totta- Ilmainen Online valmennus" Linkki:


Ja sitten vain toimimaan sielä olevien ohjeiden mukaan ja odottamaan mitä kaikkea se huominen tuo tullessaan! Tästä voisi saada vähän vinkkiä myös siihen millainen se neljän kuukauden valmennus voisi olla, joten tutustu ihmeessä.

Tartu näihin tilaisuuksiin. Nämä on aidosti mahtavia sekä inspiroivia ja voi antaa sulle ja sun elämälle niin paljon! 
- Krista



Kuva: Unelma Itsestä







2 kommenttia:

  1. Kuulostaa kyllä kivalta valmennukselta ja voisin kuvitella joskus lähteväni mukaankin tällaiseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ihmeessä liittyä tähän ilmaiseen ainakin! Jos siinä herää kiinnostus jatkaa niin loistava tilaisuus on tulla mukaan tähän pitkään valmennukseen. Suosittelen :)

      Poista